DETOX KUUR

Is een detox kuur gezond!

detox kuur

KLIK OP DE FOTO VOOR EEN 7 DAAGSE DETOX KUUR

Detox kuur staat voor detoxificatie. Ook noemt men dit wel ontgiften of ontslakken. Een detox kuur is een kuur die ons helpt om ons lichaam te reinigen van de afvalstoffen die we in onze lichaam hebben. Normaal gesproken kan ons lichaam zichzelf wel reinigen. Maar door onze levensstijl krijgen wij veel afval in onze lichamen. En om die reden heeft ons lichaam hulp nodig om zich van deze afvalstoffen te ontdoen.

KIJK HIER VOOR EEN 7-DAAGSE DETOX KUUR

Een detox kuur gaat er van uit dat de giftstoffen die we binnen krijgen door onze voedsel, onze stof wisseling beïnvloeden. Een detox kuur helpt om het lichaam te reinigen van de vele giftstoffen die wij binnen krijgen via ons voedsel. Denk hierbij aan voedsel dat meestal te zoet, vet en te zout is. En denk hierbij ook aan de conserveringsmiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen, medicijnen, koffie en alcohol. Ook eten te veel dierlijke eiwitten, en deze zijn veel moeilijker door ons lichaam te verteren. Hierdoor word onze stofwisseling verstoord en zijn wij veel vatbaarder voor allerlei kwalen en ziektes.

KLIK HIER VOOR EEN DETOX KUUR SPECIAAL VOOR VROUWEN

Ons lichaam kan normaal gesproken zelf zorgen voor het reinigen en het ontdoen van haar giftstoffen. Denk hierbij aan onze lever, nieren en longen en de huid. Maar omdat er zoveel verschillende bronnen zijn waar wij gifstoffen van kunnen krijgen, kan het zijn dat ons lichaam hulp nodig heeft. En daarom zouden sommige mensen veel baat hebben bij een detox kuur.

Heeft u een van deze klachten

# overgewicht
# vermoeidheid
# huidproblemen
# chronische ontstekingen
# je zo oud voelen

Dan kan een detox kuur u hierbij helpen om van deze klachten af te komen.

Lees ook mijn artikel over GEZOND AFVALLEN MET SHAKES