GEZOND AFVALLEN MET SHAKES

gezond afvallen met shakes

KLIK OP DE FOTO VOOR 100 WAANZINNIG LEKKERE RECEPTEN

Gezond afvallen met shakes is een snelle manier om af te vallen. Maar hoe werkt een dieet van shakes? En wat is de voordeel van gezond afvallen met shakes.

Gezond afvallen met shakes hoe moet je dit doen?

Een shake drink je in plaats van je ontbijt, lunch of je avond eten. De shakes zijn bedoelt om je maaltijd te vervangen. Het licht eraan welk dieet je volgt vervang je een of meerdere maaltijden door een shake.

Dit kan dus inhouden dat jij je ontbijt en lunch vervangt door een shake en gewoon een gezonde avondmaal eet. De calorieën die een shake bevat is minder dan normale maaltijden en daardoor neem je veel minder energie op. Doordat je minder calorieën opneemt zul je gezond afvallen met shakes

Wat zijn de voordelen van gezond afvallen met shakes

Een afval dieet met shakes kun je makkelijk inpassen met je dagelijkse werkzaamheden. Je vervangt gewoon een of meerdere maaltijden door een shake.

In de shakes zitten alle benodigde gezonde voedingsstoffen en vitaminen zodat je lichaam niets te kort komt. Je zult hierdoor ook geen honger gevoel hebben.

Gezonde shakes kun je makkelijk maken met bijvoorbeeld melk, water of yoghurt. De gekochte shakes zijn al per hoeveelheid verpakt. Als je zelf shakes wilt maken kijk hier voor recepten. Gezonde shakes zijn er in verschillende smaken te verkrijgen.

Gezond afvallen met shakes tips

Tip 1

Voldoende water drinken is belangrijk, doe je best om minimaal twee liter water per dag te drinken. Het water drinken is voor twee dingen belangrijk.

1 Al je afvalstoffen worden met het water afgevoerd

2 Water drinken zal het gezond afvallen proces versnellen.

Tip 2

Het beste is een shake dieet te volgen die je eetpatroon veranderd. Door het vervangen van je maaltijd door een shake leer een gezondere manier van eten en leer jij je slechte gewoontes af. Na dit proces is veel gemakkelijker om je andere manier van eten bij te brengen.

Tip 3

Om met gezond afvallen met shakes de beste resultaat te krijgen kunt u dit combineren met sporten. Door te gaan sporten zult u nog meer gaan afvallen doordat u meer calorieën zult verbranden. Hierdoor zult u uw spieren op bouwen en uw conditie verbeteren.

 

lees meer over snel afvallen