GEZOND AFVALLEN

Gezond afvallen willen wij wel allemaal. En dit begint met het veranderen van ons eetpatroon en om meer te gaan bewegen. Ook diëten en misschien vooral een crashdieet lijken hier een goede oplossing voor. Maar is dit wel zo? Om gezond afvallen kun je misschien met deze methodes starten. Hier hebben wij nog een paar ongewone afslank tips!

Maak porties kleiner!

Eet meerdere porties, maar kleinere porties over de gehele dag. Eet niet meer per keer dan wat in de kom van je hand past. En zorg hierbij er voor dat jij je niet over eet. Door deze methode hou jij je spijsvertering bezig en om deze reden zal je eten veel sneller verteerd worden. Hierdoor zal je gezond en snel afvallen.

Gezond afvallen en van je eten genieten!

Soms zitten wij voor de televisie en schuiven wij ons eten naar binnen. En doordat wij niet genieten van ons eten willen wij nog een tweede keer opscheppen, en hierdoor gaan we meer eten. Dit komt om dat je niet in de gaten hebt hoeveel je eet. Door meer te genieten van het eten zul je minder gaan eten.

Langzamer eten!

Je zult meer gaan eten als je honger hebt en daardoor sneller eten. Door vaker kleiner porties te gaan eten zul jij geen honger gevoel hebben waardoor jij langzamer gaat eten.

Frisdrank en vruchtensap

Frisdranken maar ook de light frisdranken en de meeste vruchtensapjes lijken misschien wel gezond maar is dit ook wel zo? Sommige of deze frisdranken en vruchtensap zitten vol met suikers. In bepaalde light dranken kunnen stoffen zitten waardoor je meer zin krijgt om vet eten te eten. Vruchtensapje zijn het gezondst als jij deze zelf klaar maakt want dan weet je precies wat er in zit. Kijk hier voor 100 gezonde vruchtensapjes recepten

Gezond snacken!

Wij willen naast onze maaltijden ook graag een snack nuttigen. Hierbij denken wij al snel aan een reep chocolade of chips. Dus hier gaan de meeste mensen in de fout. Wortels en komkommers zijn ook lekker als een snack maar ze bevatten veel minder calorieën en zijn daarom veel gezonder. Dus vervang je zoete of hartige snack door gezonde snacks.

Het ontbijt

Voor sommige mensen lijkt het ontbijt niet belangrijk en slaan zij ze deze over. Maar het belangrijkste van de dag is het  ontbijt. Een goed en gezond ontbijt zal de spijsvertering van je lichaam op gang helpen, waardoor je lichaam meer zal verbranden. Op deze manier zult u gezond afvallen

Zondigen zo af en toe!

Om een dieet niet als een straf te gaan zien kun je een keer per week gewoon eten wat jij zelf wilt. Maar denk eraan dat je niet te veel eet en in kleine porties eet.

Gezond afvallen met het drinken van water

Het drinken van water zal je lichaam reinigen van gifstoffen en afvalstoffen. En daarbij kan het zo zijn dat door een glas water te drinken je honger gevoel zal verdwijnen.

Gezond met beweging

Ook is het belangrijk dat jij naast jouw dieet ook gaat bewegen. Zorg ervoor dat je een sport of een andere methode gaat volgen om in beweging te blijven. Denk hierbij aan een wandeling of een stukje te gaan fietsen. Ook door deze methodes te gaan toepassen zul jij ook gaan gezond afvallen.

Lees hier meer over de cursus fitness geheimen deze cursus zal je helpen om je overtollig vet te verbranden.

Misschien ook interessant afslankpillen

Een ander interessante artikel gezond afvallen met smoothies

Lees ook mijn artikel over het Paleo dieet

Hier geven wij een paar ongewone afvaltips